Suka suka aja....Layannnn


Salam semua....

Saja2 ja Ummi nak ltk entry ni....Suka2..bukan apa saja nak memeriahkan lagi blog ni ngan baby bear2 Damia....Bila di ambil gambar cantiklah pulak...Tengok tu betapa banyaknya baby bear Damia...Semua ni pun bukannya Ummi yg belikan...Ummi rasa yg Ummi beli pun 2/3 ja kot...tu pun tak ingat yg mana satu...Kebanyakan baby bear Damia ni diberi org,Tok bagi...Acu bagi la,..angah bagi la..Rina (cousin Damia) bagi..lagi sapa ya...aaa...Mak Teh Milah pun ada bagi..emmm ramai lagi la.. tp tak ingat dah..



ni baby bear Damia yg besar2 ..



ni baby bear Damia yg comei2 keciknya


Macam iklan nak jual bear la pulak kat bawah ni...Ni semua,..Damia lah yg suruh ambik gambaq dia...nak jadi model la konon...Taraa..Duta Anak Patung...





Perasan tak semua...gambaq di atas ni nampak pinky ja kan...mau taknya..modelnya pakai baju pink..raga anak patung pun pink..bear2 pun ada yg pink..ok le tu...pink kan sesuai ngan gegirl..

Comments

  1. hohoohohoh... banyaknya bear dia.

    ReplyDelete
  2. huhu banyak nyer bear2 damia... nak atu boleh. Beza 1 thn jer anak2 kita ummi ek. Damia ummi nih nampak tinggi laa. Heppi advance bufday Damia

    ReplyDelete
  3. hapiz:emm byk sgt,..kekdg tak tau nak ltk mana..
    momma mia: ya ka Damia ummi nampak tinggi...ramai gak ckp camtu..tp damia ummi ni kurus ,..mkn byk.tak besaq2 gak..tq ya for the advace birthday...Birthday damia nnti kita celebrate la MERDEKA!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kerabu sardin pembuka selera..

Homemade mulberry kordial...

Petang tadi pekena pengat pisang..