Posts

Showing posts from February, 2011

11th Faris's Birthday & 12th Aikal's Birthday

Image
Assalam....Yuhuuu..
Jumpa lagi....happy birthday yg ke 11 buat anak sulung Ummi....pada 01/02/2011 hari tu....Tak sangka anak Ummi dah pun mencecah 11 tahun...itu bermakna Ummi pun dah semakin meningkat usia...Setahun aja lagi anak Ummi akan menghadapi ujian penilaian yg besar....iaitu UPSR....ermmm....berdebar2 jugaklah Ummi ni...tp tu thn depan...hehehe... Tak ada yg spesel yg mampu Ummi kasi kat Faris....tp Ummi bikin birthday kek buat Faris...tambah2 Tok,Wan,Acu,Pak Ngah n Mak Ngah SP ada dtg ke umah....jadi diplan2 oleh Acu teringin nak berbaque,....so alang2 dah sampai kat umah ummi...jd buatlah sekali sambutan besday Faris...Kecik2 aja.Lagi pun Ummi ni dah lama tak blk umah Mak Ummi.So di kesempatan berjumpa ngan adik Ummi yg dah lama tak blk..kami buatlah makan2... Best fren Faris..Aikal pun dtg gak sbb nak sambut birthday dia yg jatuh pada 02/02/2011 haritu...jadi sambut sama2lah....Terima kasihlah buat mama Aikal yg sponsor birthday cake yg besaq tu....Mama Aikal ni mak angkat …