11th Faris's Birthday & 12th Aikal's Birthday

Assalam....Yuhuuu..

Jumpa lagi....happy birthday yg ke 11 buat anak sulung Ummi....pada 01/02/2011 hari tu....Tak sangka anak Ummi dah pun mencecah 11 tahun...itu bermakna Ummi pun dah semakin meningkat usia...Setahun aja lagi anak Ummi akan menghadapi ujian penilaian yg besar....iaitu UPSR....ermmm....berdebar2 jugaklah Ummi ni...tp tu thn depan...hehehe...
Tak ada yg spesel yg mampu Ummi kasi kat Faris....tp Ummi bikin birthday kek buat Faris...tambah2 Tok,Wan,Acu,Pak Ngah n Mak Ngah SP ada dtg ke umah....jadi diplan2 oleh Acu teringin nak berbaque,....so alang2 dah sampai kat umah ummi...jd buatlah sekali sambutan besday Faris...Kecik2 aja.Lagi pun Ummi ni dah lama tak blk umah Mak Ummi.So di kesempatan berjumpa ngan adik Ummi yg dah lama tak blk..kami buatlah makan2...
Best fren Faris..Aikal pun dtg gak sbb nak sambut birthday dia yg jatuh pada 02/02/2011 haritu...jadi sambut sama2lah....Terima kasihlah buat mama Aikal yg sponsor birthday cake yg besaq tu....Mama Aikal ni mak angkat Faris...jadi Ummi ni merangkap Ummi angkat buat Aikal...Kami dah kenal lama dah...Selalunya kalau sambut birthday Faris...mesti ada Aikal sekali...


nilah besday kek yg Ummi buat khas utk Muhammad Nur Faris....Kek lapis cream cheese kukus.Kek yg sama Ummi buat utk besday En.Hubby hari tu tapi deconya aja berbeza...Cuba belek betul2...apa yg tak kena ngan kek tu...wink....aha...ejaan birthday sudah silap daaa......



Sedang memotong kek yg mama Aikal bawakan...Jadi nak tahu yg mana satu bithday boynya....ermmm yg kecik berbaju melayu merah tulah Faris (anak Ummi) dan sorang lagi tu yg berbadan besar dan bert-shirt merah tulah Aikal....Ini birthday Faris yg ke 11 dan birthday Aikal yg ke 12...



Ha..time potong kek yg Ummi bikin plak....tengok kat situ....birthday boy 2 orang aja...tp yg menyibok tu ramai...tambah2 Nur Damia Maisarah...macamlah besday dia....So Ummi ucapkan buat kedua2 anak Ummi ni Happy Birthday...Semoga anak2 Ummi ni berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat...

Comments

  1. ummi letak kek je ke...makanan lain tak letak ke..sekali ngan lauk bbq..yum yumm...heheh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..