Posts

Showing posts from September, 2011

Jamuan hari raya SKLJ 2011...

Image
Assalam,...
Minggu lps SKLJ ada mengadakan jamuan hari raya bg tahun 2011....Anak2 ummi masing2 dah sibuk bagitau yg cikgu suruh bawa apa2 makanan utk dijamu pada hari tersebut.....Nak bagi kuih raya,...ermm dah tinggal ciput...dah nak kering dah....pikiaq punya pikiaq....baik ummi buatkan kek sorang sebijik .... Ermm apalagi terujalah 2 hero tu......Ni kat bawah ni kek anak2 ummi sorang sebijik....


moist chocolate cake with buttercream and kiwi filling topping
Kek utk class Faris - 5USM


Chocolate moist cake with buttercream and kiwi filling topping
Kek utk class Danish - 3USM
Bagi sesiapa yg nak buat tempahan cam kek di atas ni ,...mailah pakat calling2 ummi atau pm aja kat page CiptaRasaUmmi.....

Enggagement cupcakes......

Image
Assalam,....
Huih....lama sungguh no...ummi tak mengupdate blog kesayangan ummi ni.....sejak2 Ramadhan lagi sampai lah nak habis dah Syawal ni.....Masa Ramadhan tu bukannya malas cuma masa tu tak mengizinkan...byk aktiviti perlu diisi......Syawal plak ,....syok beraya sampai tak update blog ni..... Sebenarnya byk n3 yg perlu dimasukkan ke dlm blog ni tp tak terupdate....Kali ni ummi nak tayanglah cupcake pertunangan anak2 menakan ummi....yg berlansung pada awal Syawal hari tu....Seorang anak menakan pompuan dan seorang anak menakan lelaki...Opss sebelum terlupa....mailah pakat2 bukak page ummi di fb ye......klik aja CIPTARASAUMMI....and sudi2lah like ye....


Enggagement cupcake for Syazwana.... Blue theme.. Berlangsung pada 3 Syawal 1432


Enggagement cupcakes for Saiful Maroon theme Berlangsung pada 5 Syawal 1432