Islamic Widget

Followers

copy la..

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, September 28, 2010

Salam Syawal..Ummi masih ada...


Salam Syawal buat semua,..

Rasa rasanya dah dkt satu bulan Ummi tak bersiaran kat alam blog ni ye....Ntah...pasai apa Ummi rasa cam tak dak benda ja nak di updatekan...Tapi apa2 pun rasanya masih sempat kot Ummi ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin buat semua sahabat2 Ummi....tak kira yg dekat ka...atau yg ada nun jauh di sanaa...
Sejak dekat2 nak Syawal hari tu...Ummi mmglah teramat sibuknya sehinggakan tak sempat nak mengupdatekan blog ni...Malah pada hari raya hari tu pun Ummi tak sempat ambik sekeping pun gambaq hari raya buat tahun ni...uuwwwaaa..sedih la jugak...Ummi dan En Hubby masing2 tertanya2..kenapalah tak ambik gambaq raya....Yalah...Ummi rasa sibukkkk sesangat kot...Last2 Ummi cakap kat En Hubby,..tak pa lah nanti raya haji kita ambik la...Frust tak terkira la jugak...org lain masing2 ltk gambaq raya kat fb la...blog la...tp Ummi...hampeh...TAPI...Ummi nak tayang la jugak gambaq kuih raya Ummi buat semua...Jadilah...takdak gambaq posing memosing Ummi n family...gambaq kuih jadik la kot....RAYA jugak kan...kan..


Ni la kuih raya yg Ummi bikin masa bulan posa hari tu...6 jenis aje,..antaranya...biskut tart blueberry yg kalernya jadik pink,.biskut samperit,biskut kurma,biskut chocolate chip, biskut cornflakes dan biskut ros (ni Ummi ambik dr blog triffin biru...tq CMG)


Ni plak kek carrot yg Ummi rasa2nya dah advance skit la skillnya...boleh la...tak la secekap chef2 di luaq sana...ni cara org yg tak pi baking class.he..he...he


Ha ni pun kek carrot tapi Ummi ltk dlm cup...lps tu ltk cream cheese as decornya....bagi nampak menarik la skit...


Cutiey chocolate cake....Ummi buat ni kasi semua senang nak makan...sebiji masuk mulut je...comeiii.....ltk cream cheese kat atas tu....

Buat semua...jemput makan ye....Jumpa lagi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails