Tukaq lagi....sorry ye...

Salam semua,..

Sahabat2 Ummi jgn rasa hairan ya..bila bukak aja blog Ummi tetiba berubah la plak...Bukannya apa...hari ni Ummi punya la tension...tension...sebab bila Ummi bukak aja blog Ummi,..dah tak dak dah background kaler merah tu.....Blog Ummi dah jadi caca marba..ntah apa2...hilang plak kaler tu...bengang teramatlah Ummi...mau taknya..Ummi punya lah suka kat background tu,..alih2...website yg Ummi ambik template tu dah delete dah code dia....Ummi terpaksalah akur ya,...ambik pun free,..jd dia punya sukalah nak kasi ka dak...
Now Ummi's blog in new look tp masih la lagi kaler merah...harap2 lps ni jgn la plak delete ya....Ummi suka bangat ngan kaler ni..bukannya apa,..nak ltk entry pun terang ja..penglihatan...kasi semangat lah skit...

Comments

  1. ummi...law ummi syg kat template nie...ummi kene copy or ambek BG die lepas tu ummi uplod lak kat mane2 yg ummi nak simpan..photobucket ke..so bende tu akan kekal lame..kire cam wat salinan lah..n tuka gak kod BG kat dalam templte tu ngan kod yg ummi dah uplod tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..