Burrrppp...




Salam kpd semua ....
Alhamdulillah krn Ummi masih lagi berkesempatan utk menulis di dlm blog ini....
Dah makan dah ka kwn2???/
Anda semua mkn apa tgh hari ni...??
Emm mesti mcm2 dan berlainan menu kan...
Hari ni Ummi puas rasanya dpt mkn fovourite menu Ummi iaitu......Sambal Tumis Petai ngan Udang...ooohhh...sehingga menjilat jari la katakan....MIL lalu blakang pun tak prasan....
Hari ni Ummi masak Sup Tulang dan Ikan termenung (kembong org selatan cakap) sebagai pelengkap menu tgh hari Ummi....Jadilah 3 menu utk tengah hari ni...Itu pun dah di kira lengkap dah...
Semua nak tau dak...Sup Tulang ni ohh favourite suami Ummi...Kalau ada Sup Tulang ni lambat la dia lupa...lupa apa?Lupa makanlah....he..he..he..Kalau kat mana2 kenduri atau majlis ka yang ada Sup Tulang pasti En Hubby ni tdk ketinggalan...pasti nak rasa la punya...
Macam mana ngan anda....anda terliuq dak ngan menu tgh hari Ummi hari ni....
Sedap tu tak tau la...tp Ummi rasa sedap ja...boleh la nak bagi anak ngan suami makan....
Kalau nak bukak restoran belum tentu org nak makan kan.....
Tapi anda semua jgn lak boring ngan post2 Ummi ni...kebanyakkan Ummi akan letak gambaq2 makan ja sbb Ummi suka makan...tambah plak Ummi ni minat la jugak ngan cooking...saja nak share ngan hampa2 semua..
Ok la...setakat ini lah crita mkn tgh hari Ummi...nanti kita ketemu lagi dgn crita lain la plak...
wasallam...

Comments

Popular posts from this blog

Kerabu sardin pembuka selera..

Homemade mulberry kordial...

Petang tadi pekena pengat pisang..