Ahlan wasahlan.....

Salam buat semua member2...Ummi ni baru ja nak mula start buat blog...jadi rasa mcm kekok la skit...saja nak try...bukan apa..dok belek blog2 member rasa jelous la plak..bukan jelous apa tp jelous sebab depa ada ramai follower...
Ummi ni fulltime housewife...tu pun baru nak masuk 4 tahun...rasa mcm baru ja lagi ..rupa2nya dah nak masuk 4 tahun....ish..ish..sat ja masa berlalu..
Ummi ni orang yg sederhana ja,...tak la kaya raya...biasa2 aja...ropa pun tak la segak tara mana tapi boleh la....sedap mata memandang...hehehe...dah ada 3 org permata hati...2 org hero dan sorang heroin..
Bila dah jadi h/wife ni...kadang2 syok...kadang2 tu ya Allah..tak tau nak habaq camna...punya la boring..Yg syok tu bukannya apa...tak payah jenuh nak kalut hari2 pi kheja....hantaq anak pi nursery la...tp mai time boring tu la yg paling tak mau dengaq tu...boring dah tak tau nak buat apa bila semua kheja umah dah siap...asyik2 tengok tv....cemuih...habis2 ...buka fb...cemuih gak...lagi apa...nak keluaq...malas nak salin bajulah...malas nak start enjin kheta la...mcm2 lagi...
Jgn ingat Ummi dok umah relax ja na...dak aih...banyak kheja nak kena buat tau...mula pagi sampai esok pg pun boleh tak habis...tp Ummi boleh manage time bila nak buat kheja.Mcm kat ofis gak...kheja Ummi pun ada dateline gak...emmm....Penat...mmmg penat..mau tak penat...hantaq anak pi balik sekolah...tp anak2 Ummi pi sekolah naik bas cuma Ummi akan jd drebar depa bila time Kelas KAFA ngan ngaji quran aja...tp penat gak ooo...Sorang anak Ummi sekolah pagi...Sorang lagi sekolah petang...
emmm rasa2 nya dah kot no...nnti Ummi sembang lagi na...
Ummi rasa cam nak upload gambaq2 anak2 Ummi...
Takpa..takpa...hampa semua tunggu no...

Comments

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..