Kuah rojak Mak Mah


Salam semua....

Semalam Ummi ada janji ngan semua yg Ummi nak ltk entry pasal rojak kan....So hari ni Ummi nak promote la kuah rojak yg Mak Ummi buat....kiranya kuah rojak ni homemade la.
Lama dah Ummi nak ltk entry ni cuma tak berkesempatan .Dah lama dah Mak Ummi buat kuah rojak ni ttp secara kecil kecilan aja.....Selalunya kuah rojak ni Mak Ummi jual kat member2 lama Mak Ummi yg bekerja di Hosp.Sg Petani..Jadi sekarang ni lebih la berkesempatan membuatnya sbb Mak ummi dah pencen dan ada masa ngan aktiviti ini...tu pun anak2 byk bg support....
Ummi pun ambik la kesempatan ni nak try jual dan promote kuah rojak Mak..Dengan itu Ummi labelkan kuah rojak ni ngan nama Kuah Rojak Mak Mah sempena nick name Mak Ummi...Ok kan...
Bagi sesiapa yg ingin dapatkan dan ingin membuat tempahan kuah rojak ni boleh la hubungi nombor seperti : 013-4693379/019-5239516




Kuah Rojak Mak Mah


Dgn bekas sebesar ini Ummi jual ngan harga RM3.50.Disertakan ngan sepeket kacang hancur utk ditaburkan di atas rojak...



Ni rojak yg Ummi bikin semalam..

Comments

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..