Birthday En.Hubby@Ayah....08/01/11


Hallo..hallo...Salam semua...

Hari ni adalah hari jadi En.Hubby Ummi yg dicintai...Maka dgn itu ...cewah2...Ummi buatlah makan2 kecil2an aja..di umah.buat sambut besday nya....Alah makan2 family Ummi aja...tak ramai pun ,..5 beranak aja hehehe...
Sempena besday En Hubby yg ke berapa erkk...hehehe...nak cakap tak En..Hubby...cakap ajalah ye...yang ke 37 tahun....Ummi dan anak2 nak wish SELAMAT HARI JADI buat En Hubby@Ayah.Semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki yg melimpah ruah,diberikan kesihatan yg baik dan berjaya dalam hidup....Kami semua amat menyanyangi Ayah@En.Hubby....
Bagi Ummi En.Hubby@Ayah adalah sahabat ,teman ,kekasih dan suami yg amat Ummi hormati,sayangi dan sanjungi.....wah2....ni nampak cam bodek tak????Tak...ni ikhlas dr hati seorang isteri tau...Dan yg paling penting En.Hubby adalah ayah yg terbaik buat Faris.Danish dan Damia...
So kat bawah ni ....adalah sambutan besday buat En.Hubby.......Layannnnn...



Inilah birthday cake En.Hubby...Nama cake ni ialah Kek Lapis Kukus Cream Cheese.Cake ni Ummi buat sendiri tau...Sumber resepinya drp My Kitchen...Terima kasih kerana dpt kongsi resepi ni...Mmg sedap kek ni...ceh puji sendiri....hehehe...dah lama Ummi nak buat kek ni...akhirnya tercapai gak dan menjadi la plak...



Ni dr pandangan sisi sepotong cake tadi...nampak tak cream cheese di tgh2 cake tu..ermmm yummy2..Bagi sesiapa yg nak resepinya...nnti Ummi ltkkan di entry yg akan dtg ye,...



Ni plak hidangan sampingan...mee goreng Ummi...Ada lg tau hidangan sampingan....cuba tgk kat bwh ni...



Ha...inilah rojak Mak Mah..apasal Ummi boh nama rojak Mak Mah..sebabnya..kuah rojak ni Mak Ummi yg buat....Ni Ummi nak promote la kat semua di sini....Nanti entry akan dtg Ummi akan story ttg kuah rojak ni ye...Anyway sesiapa yg berminat nak merasa ...bolehlah..menempah ka..membelinya drpd Ummi ye...calling2 aja...kalau nak tempah Kuah Rojak Mak Mah ni...



Hidangan Birthday En.Hubby...simple2 aja..Dan di bwh ni...layanlah le gambar anak beranak yg dah tak sabar2 nak makan....






Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..