Carrot cake again but in cups version....


Assalam..

Hari tu..ummi ada buat tempahan carrot cake buat neighbour ummi....tp itu dlm bentuk slices kan....Rasa teringin la plak nak makan carrot cake....Nasib baik masih ada lagi bhn2 utk dibuatnya cake ni...so tak tunggu2 lagilah....ummi pun start baking again.....
Kali ni ummi buat dlm cups plak...lagggiii nampak comei..cewah2...Dah siap bakor...tak nyempat2 lah ummi menerrainya......try makan...sedaappp...Carrot cake ni mmg tak jemu dimakan tambah2 kalau di letak cream cheese,,....ermmm menambahkan lemak ye....itu belakang kira yg penting nikmatnya memakan cake ini...



Carrot cupcakes with cream cheese frosting


Ni ummi bekalkan buat En Hubby ke tempat kejanya...jamu member2 makan2....sambil2 tu blehla promote2..mana tau nnti ada plak yg nak order..hehehe...

Comments

  1. salam ziarah kak ummi...
    pandai kak ummi buat cupcake...

    ReplyDelete
  2. Matahati:..ermmm bolehla skit2...mmg minat berbaking....mai la slalu ke blog ummi ye...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..