Ordered from Taman Ria Sg.Petani....


Assalam....

Lama gak ummi menyepi ni ye...rasa2nya seminggu dah kot....Bukan apa ye..ummi sibuk ngan aktiviti baru ummi ni...membuat tempahan cupcakes n cake....
Kali ni ummi nak show lah ye...cupcakes yg ditempah oleh makcik Besah yg dok kat Tmn Ria Sp ni...ermmm jauh gak kan ummi hantar,...dr Lunas ke Sp...Makcik ni tempah wedding cupcakes utk di hadiahkan kpd pengantin yg tlh melansungkan perkahwinannya pd 28 May hari tu....
Makcik Besah tak kisah apa2 tema color pun nak dibuat pd cupcakes tu...asalkan ianya ada tulis kahwin2....Jadi senang jugaklah ummi nak menghasilkannya....Ltk aja apa colornya ..janji sweet utk wedding...







inilah hasilnya...16 biji buttercream cupcakes for wedding = Rm35
Nak tempah tu...bolehla calling2 ummi ye...

Comments

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..