First try cupcakes after attended first basic class...



Assalam kengkawan...

Ummi tetap berusaha nak mengupdatekan blog ummi ni....Harap2 kengkawan alam maya ummi sudi melayari dan manatap blog cintakasihummi ni.....
Ermm nak cerita pasal hari Jumaat last week...15/04/11....hari tu cousin ummi ada buat housewarming.......maka dgn jemputan tersebut ...apalagi ummi ambik kesempatan lah utk menerai dan mempromote cupcakes yg baru aja ummi belajar...Nasib baik jadi gak cupcakes tu...Alhamdulillah,...ilmu yg dicurah2 oleh sahabat lama ummi ni...dpt gak masuk dlm kepala otak ummi ni...Mmg tak sabaq dah pun nak buat lps attend class hari tu....akhirnya dpt gak merealisasikan hasil tgn sendiri....Harap2 lps ni,...ada lah tempahan masuk..hehehe...tp apa2 pun Cikgu Yus.....nantikan ummi utk advance class plak tau...
Mai jamu mata kat bwh ni...kot2 la..berkenan...kalau berkenan bolehlah buat tempahan ye....


Chocalate cupcakes yg belum dideco lagi..siap dibakar....


Hasil cupcakes yg tlh dideco....


Di antara design yg paling ummi suka....


Bunga biru yg ummi sendiri pun tahu apa nama bunganya hahaha...hantam saja mendeco...


Purple roses n sweet flowers...roses yg tak berapa nak jadi...malu kalau cikgu tgk tak jadi ni...

kat bwh ni design2 secara dekat.....cantikk tak....







Kalau 2 rasa nak tempah tu.....pm/message lah kat fb ummi ye......Ummi sedia memenuhi tempahan anda semua....



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..