Cerita hari Khamis ......(part 2)


Jumpa lagi...

Kan ummi ada cerita dlm n3 sebelum ni yg ummi ni borriing sesgt ...sampai tahap gaban kann....Itu di sebelah siangnya....Report le ke En Hubby.....tup2...En Hubby ajak kami semua keluaq malam tu...ronda2 ...jln2 cari makan...hehehe...Apalagi laju aja ummi n anak2..bersiap...ye la...ayah depa nak bawa jln...bukannya jln jauh2 pun..dekat2 aja,janji keluaq.
Tak sangka plak sambil2 tu En Hubby ajak pi shopping kat Jusco Perda Sbrg Jaya..hooreeyyy...syoknya...Wah ni dah boleh terapi minda ummi yg tersangat boring ni....hahaha..gelak besaq la ummi ni...Tak beli pun tak apa janji dpt jamu mata sambil survey apa2 yg patut.....sronok tau kalau tiap2 minggu kita pi shopping kan...Kalau tiap2 minggu pi shopping mau bocoqla poket En Hubby kann...hihihihi...
Anak2 pun hepi2 aja....mai kita tgk my three permata hati ummi....



Damia tersenyum gumbira,,....



mau tak tersenyum gumbira.....dpt makan ice cream..ermmm tak hingat donialah dia..



control cun la konon..hihihi



Faris yg interframe...nak kenen ice cream kat Damia la tuh...



Ummi's kids with happy faces....luv u alls....



Danish yg dr mula sampai balik tak tau nak dok diam...Pak Teh langkawi cakap Danish cam ulat beluncess...mmg betoi sesgt...



Danish dah borink dah la tuh menunggu burger tak siap lagi..Damia n Faris...biasalah melayan ice cream...



Damia yg senantiasa mendapat layanan yg eksklusif...hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..