Happy Birthday Teh Ucop ,Yong and Nisha


Assalam....

Jumpa lagi ye....lama sungguh ummi tak update blog ni...ermmm bukannya apa ye..ummi tgh membusykan diri..tambah2 cuti sekolah plak tu..macam2 acaralah yg ummi attend....
Baru2 ni saudara2 ummi dr Langkawi ada dtg umah ummi sempena cuti sekolah....so diaorang ni kiranya ambik kesempatanlah utk cuti2 Malaysia...Sebelum tu adalah SIL ummi pesan utk buatkan birthday cake buat hubbynya and anak2nya.....Jadi kiranya SIL ummi ni nak sambut birthday ni di sinilah....So ummi tak maulah menghampakan SIL ummi ni...ummi buatkan dua biji cake buat happy family ni...sambil2 tu boleh gak ummi sefamily join the birthday party club..hehehe...join apa lagi join makanle....
Happy sunnguh family ni ngan riuh rendah anak2nya..tambah plak ngan anak2 ummi yg semestinya tak pernah dok diam so bertambah haapppppyyyyylah kami semua...




Kek lapis cream cheese with chocolate ganache and fruits
Birthday cake buat Teh Ucop Intan....Happy birthday,..semoga panjang umor dan murah rezeki hendaknya..




Marble cream cheese cake with chocolate ganache and buttercream
Birthday cake buat 3 beranak Abah and 2 princess...
Happy birthday Teh Ucop,Moja Yus Marley and Maizatul Nisha..
Semoga korang2 semua berbahagia dan ceria selalu...

Comments

Popular posts from this blog

Kerabu sardin pembuka selera..

Homemade mulberry kordial...

Petang tadi pekena pengat pisang..