Happy Birthday Danish @ 11 June @ 9 years old....


Assalam,...

Tanggal 11 June baru2 ni adalah besday Danish ,...my second son....Dah pun cukup umur 9 tahun tp peel masih kemanjaan dan tak matang2 lagi...ish2....Danish...jadi anak yg baik ye...
Tak ada big celebration buat Danish tp Danish ada cakap celebrate kat Pizza Hut pun jadilah....Danish ni mmg simple orgnya walaupun akai jenuh....Utk tak menghampakan Danish ummi n ayah ikut aja apa yg dia nak....Ummi pun as usual buatkan jugak birthday cake buat Danish..baru nampak celebrate besday kan.....Danish ada bagitau kat ummi yg dia tak mau cake yg ada cream2....ermmm ummi paham sgt ngan peel Danish yg mmg tak suka cake yg berkrim....so ummi buatkan moist chocolate cake yg full of chocolate ganache...ermmm tu dia makanlah...Kami celebrate besday Danish kecil2 aja...satu family aja....yg penting we still remember birthday Danish...Happy birthday Danish...Ummi n ayah sayang Danish...



Layer chocolate moist cake + chocolate ganache


Danish memotong keknya...


ummi's cintakasih


happy tak terkata....


penuh ngan selera...


ummi's simple n notty boy


HAPPY 9TH BIRTHDAY MUHAMMAD NUR DANISH BIN KAMAN

Comments

Popular posts from this blog

Petang tadi pekena pengat pisang..

Homemade mulberry kordial...

Kerabu sardin pembuka selera..